Alhambra 3C Senorita

Håndlaget spansk gitar m/bag

0 på lager
Varenr: 3C Senorita
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo
Oppgraderingen fra lillebroren 1C er at denne har høyere sortering på treverket, samt ekstra detaljer utseendemessig. Alt i alt et røverkjøp! Gitaren er i 7/8 størrelse. Perfekt for deg som har litt små hender, eller føler en vanlig klassisk gitar er litt for stor.
Mahogany :Mahogany har tette og jevne årringer samtidig som det er et relativt hardt treverk. For å sette det veldig på spissen får denne gitaren et litt smalere frekvensregister med en liten boost i nedre mellomtone. Konsekvensen blir at gitaren får ekstra varme sammenlignet med rosewood-gitarer og stikker seg mer ut i hektiske lydbilder. Et veldig allsidig treslag og er ikke like krevende når det kommer til teknikk og spillestil som f.eks indian rosewood.
Gripebrett i Indian rosewood (Dalbergia Latifolia) gir deg høy kvalitet til en lav pris. Gitaren blir lettspilt og tilgivende som sørger for at du verken trenger perfekt spillestil eller nypolerte fingernegler for å få en god lyd. For nybegynnere er dette et godt valg av gripebrettstreverk.
Gitaren er håndbygget i Spania med tradisjonelle metoder, og dette er en modell vi kan stå inne for kvaliteten på. Det er ikke uten grunn at gitarlærere flest anbefaler Alhambra, både til nybegynnere og profesjonelle!

Spesifikasjoner

TOP Solid Cedar
SIDES & BACK Laminated Mahogany
NECK Mahogany
FINGERBOARD Indian Rosewood
MACHINE HEADS Nickel Plated