Alhambra Iberia Ziricote

Jublieumsmodell Håndlaget

0 på lager
Varenr: Iberia Ziricote
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Heltre av høykvalitets cedar og sarg og bunn i laminert ziricote gir denne gitaren en lyd du ikke har hørt noe annet sted før.

50års jubileumsmodell for å feire at Alhambra er Spanias største produsent av klassiske gitarer. Om du ser etter et unikt instrument med høy kvalitet bør du prøve dette. Kanskje det beste gitarkjøpet du har gjort noen sinne. (forutsatt at du liker unike gitarer med nylonstrenger).

Ziricote har en høy tetthet og veier dermed også betydelig mer enn instrumenter i mahogany og indian rosewood. Dette gjør at du får noe dempede flageoletter og overtonerekker som skiller seg ut fra alle andre klassiske gitarer.

Cedartreet i toppen balanserer ut tonene og gir høyt volum og en perfekt mengde kompresjon til at du får skikkelig trykk ut av gitarene.

Bracingen (skjelettet) på gitaren er spesiallaget for å få dette unike treverket til å låte best mulig. Dette er en gitar som utvikler seg mye over tid og krever noen måneders spilling før treverket virkelig åpner seg opp lydmessig og yter sitt beste.

Denne må prøves!