Martin DCX1AE-Macassar

0 på lager
Varenr: 9600114
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

X-serien til Martin er blant deres mest prisgunstige modeller. Dette er en rimelig dreadnought-gitar med cutaway, heltre sitkagran i topplokket, og sider og bunn i høytrykkslaminat med macassar ebony design. Gitaren er også utstyrt med et fishman sonitone mikrofonsystem som lar deg koble direkte opp til en gitarforsterker eller PA-anlegg.

 

 

Sitkagran (Picea sitchensis) brukes i lokket på 85-90% av gitarene fra C.F. Martin og andre gitarprodusenter. Grunnen til dette er den lave vekten, høye styrken, og de jevne årringene, som gjør det til et av verdens mest allsidige gitartreverk. Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden.

 

Dreadnaught-formen er en viktig faktor som spiller inn og den gjør at du får høyt volum og kraftig bass når du spiller. Kort fortalt styrker kroppsformen bassresponsen, treverket i sarg og bunn styrker mellomtonene og lokket styrker diskanten, og dermed får man en balansert gitar med masse volum.