Martin HD-35

0 på lager
Varenr: 9621350
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

C.F. Martin HD-35 er en av de beste Martin Standard series gitarene som blir produsert, og lydkvaliteten på dette mesterverket må bare prøves.

I sarg og bunn finner du heltre av indian rosewood (dalbergia latifolia). Dette treverket har en klangfarge mange gitarister foretrekker fremfor f.eks mahogny og sapele. Indian Rosewood er et full-range-treverk med veldig detaljert bass, mellomtone og diskant, og det foretrukne treverket på de fleste high-end Martin-gitarer.

Lokket er laget av sitkagran (som de fleste Martin-gitarer), men hvis man hører den opp mot rimeligere modeller merker man at treverket som velges til denne modellen er jevnere og klarere i klangen, samtidig som det også er kosmetisk mye penere..

Når du kombinerer indinan rosewood med dreadnaught-formen, skallopert bracing og ben i både nøtt og sadel får du en gitar som er de fleste rytmegitaristers drøm. I et hektisk lydbilde (pop/rock-sjangeren) med mange instrumenter kan man også vurdere en gitar med OM, 000 eller jumbo-kroppsformene, mens denne dreadnaught-gitaren gjerne stikker seg mer ut og er derfor ofte foretrukket i singer/songwriter-sjangeren og til blues/rock der man ønsker at gitaren skal skinne mer gjennom. Dette blir helt individuelt, men vi hjelper deg selvfølgelig å finne den gitaren som har akkurat den lyden du leter etter. Med et bredt utvalg av Martin-modeller kan du få sammenlignet og funnet den modellen som passer for deg.

Man skal heller ikke kimse av utssendet til HD-35. Den ser rett og slett fantastisk ut, og alt fra den hvite bindinga, gloss finish, HD-zig-zag-mønsteret og den tredelte Rosentre-bunnen gjør den til et kunstverk i tillegg til et fantastisk instrument.

HD-serien til Martin gir deg utrolig mye lyd og utseende i forhold til hva det koster. Det er ikke mye ornamentering, men innmellom stemmer det at "less is more". HD-35 oser av kvalitet og profesjonelt håndtverk.

En god akustisk gitar er et levende instrument som er avhengig av riktig fuktighet. Husk at når den relative luftfuktigheten synker under 45% (som den gjør i Norge om vinteren) kan halsen på gitaren vri seg og kroppen kan tørke ut og sprekke. Det er lett å holde gitaren din ”frisk”, og på Backstage Musikk får du tips og råd for hvordan Martin-gitaren din får riktig fuktighet uten at det koster deg en krone.

Vi garanterer at gitaren får komplett sjekk, service (tilpasset dine ønsker) og er klar til levering innen 3 virkedager (vanligvis 1 dag) (da leverer vi også evt på posten innen 3 dager hvis den skal sendes) Vi har som mål å være best i norge på service og kompetanse om instrumentene vi selger, så hvis det er noe som helst vi kan hjelpe deg med er det bare å gi beskjed!

NB: Vi kan også modifisere denne modellen med f.eks montering av mikrofonsystem. Da betaler du bare matrialkostnadene og monteringen er gratis. Bare ta kontakt, så finner vi noe som passer deg.