Martin OMC-16E

0 på lager
Varenr: 9601680
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Martin OMC-16E er en av de mest interessante nykommerne til Martin. Her setter Martin en ny standard hva gjelder miljøvennlighet, og alt trevirke som er benyttet i den gitaren er FSC® sertifisert. 

 

OMC-16E har heltre sitkagran i topplokket og heltre kirsebærtre i sider og bunn, sølvbinding, oversadel i bein, gripebrett og bro i ibenholt og Fishman Matrix VT Enhance elektronikk. Gitaren har en ren og rik tone som er svært godt artikulert. Denne må prøves.

 

Sitkagranlokk: 
Sitkagran (Picea sitchensis) brukes i lokket på 85-90% av gitarene fra C.F. Martin og andre gitarprodusenter. Grunnen til dette er den lave vekten, høye styrken, og de jevne årringene, som gjør det til et av verdens mest allsidige gitartreverk. Passer fint på alt fra strumming til fingerspill. Med et høykvalitets sitkagranlokk har man en suveren grunnlyd og kan la treverket i sarg og bunn farge lyden.

 

Kirsebærtre:
Kirsebærtre er et vakkert trevirke som har mye av den samme tettheten og responsen en forventer å finne i lønn. En klar og tydelig diskanttone, men med en mer balansert mellomtonerespons. Kirsebærtreet har en rik «in your face» tone som virkelig trenger godt frem i hektiske lydbilder. Låter spesielt fint i kombinasjon med en litt mindre kroppsform.