Yamaha LL-TA BROWN SUNBURST

TransAcoustic

2 på lager
Varenr: GLLTABS
2 På leverandørlager (sendes innen 24 timer)
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Modellen har engelman-granlokk med sider og rygg i heltre palisander, femdelt hals for økt stabilitet  og stol og gripebrett i ibenholt, System70 Transacoustic preamp + SRT piezo pickup som gir deg den fantastiske TransAcoustic-lyden!


Det er lite som er mer inspirerende enn å spille akustisk gitar i et rom med stor klang - det gjør at man spiller bedre, lenger og med mer kreativitet. Yamahas TransAcoustic-gitar gjenskaper denne fantastiske opplevelsen, men uten at man er avhengig av noen form for ekstern forsterker eller effekter - kun gitaren.

Instrumentet leverer fantastisk gitarlyd med reverb og chorus - uten at det krever ekstern forsterker eller effekter. En transduser er montert på innsiden av gitaren, og den får treverket til å vibrere som respons fra vibrasjonene i strengene. Vibrasjonene i transduseren finner deretter veien til gitarkroppen, og til luften både inne og utenfor gitaren. Da produseres det autentisk reverb og chorus inne fra gitarkroppen. Tre enkle kontroller lar deg justere effektnivå og volum for linje ut. Her velger man også Chorus og Reverb (Room/Hal)-innstillinger.

Uansett om du skal spille på en kafé eller andre mindre spillesteder, øve, skrive musikk, spille inn eller bare leke deg litt, så er TransAcoustic i stand til å inspirere deg til å spille bedre, lenger og med mer kreativitet.

Lokket av heltre engelmanngran er ARE-behandlet (Acoustic Resonance Enhancement), noe som gir varm vintagelyd fra dag én. ARE er patentert Yamaha-teknologi som endrer de fysiske egenskapene i trefiberne i lokket, og gjør at gitaren låter som om den var laget av eldre treverk. Treverket får på denne måten vibrere friere med flere tonale variasjoner – som på et vintageinstrument.