Yamaha LS-TA Vintage Tinted

TransAcoustic Westerngitar.

4 på lager
Varenr: GLSTAVT
4 På leverandørlager (sendes innen 24 timer)
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo


Å spille gitar i en vellåtende rom er den mest inspirerende, engasjerende spillopplevelse tenkelig - langt mer underholdende enn i en tørr-klingende stue. Yamahas TransAcoustic gjenskaper den utrolige opplevelsen av å spille i et rikt, levende rom uten behov for ekstern forsterkning eller effekter - bare gitaren selv. Enten du øver, skriver eller bare spiller for å ha det moro vil TransAcoustic Guitar gjøre spillingen bedre, lengre og mer kreativ. Når du har opplevd det, vil du aldri ønsker å spille en annen akustisk gitar igjen.

 

Hvordan virker den?

 

En aktuator er montert på den indre overflate av gitaren og vibrerer som respons på vibrasjoner fra strengene. Vibrasjonene av aktuatoren blir deretter ført til kroppen på gitaren, og til luften i og omkring gitarkroppen som igjen genererer en naturlig chorus og reverb.


Tre enkle knotter lar deg justere graden av effekten og lineoutvolumet. .

(A) Chorus Kontroll

(B) Reverb Kontroll (Room / Hall)

(C) TA Switch / Line Out Volumkontroll

* Ved å trykke på TA bryteren i mer enn 0,3 sekunder aktiverer TA-funksjonen.

* Når en kabel er koblet til lineout kontakten, kan lineout volumet justeres ved å dreie (C) knott.

* reverb bryteren går fra Rom til Hall rundt 12:00 posisjon.

 

Trevirke

Gitaren er laget av utelukkende heltre for å gi deg optimal klang. Lokket er i Engelman gran og gjennomgått Yamaha sin A.R.E for å gi giteren en varm, og innspillt klang og følelse som ellers kun er mulig å oppnå med årevis med spilling. Halsen er femdelt palisander/mahogany for å gi økt stabilitet og toneresonans. Sider og rygg er gjort i palisander som er kjent for sin varme og fylde.