PLANET WAVES PW-GH

Guitar Humidifier

2 på lager
Varenr: 370795007050
  • 2Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Gitar/ Bass

 

 

Hva slags gitar er du ute etter, skal den være elektrisk, akustisk, eller kanskje en med nylonstrenger? Hos oss finner du gitaren og utstyret du måtte trenge! Vi har et bredt utvalg gitarer og tilbehør og fører varer fra Yamaha, Fender, Gibson, Epiphone, Marshall, ESP, Ibanez, Alhambra, Martin, Morgan, Danelectro, Vox, Blackstar, Ernie Ball, Cleartone, Dáddario, Dunlop og mange mange fler. Alle gitarer som går ut fra vår butikk blir gått over av en gitar-tekniker så vi er sikre på at du får et godt og riktig justert instrument. 

Underkategorier

Akustisk gitar 

Elektrisk gitar

Bass gitar

Bluegrass instrumenter

Forsterker

Effekter

Tilbehør

D'Addarios akustiske gitar luftfukter beskytter din gitar selv i de tørreste forhold. Det er den tryggeste måten å beskytte gitaren din fra sprekker, snevede halser, og krymping, samtidig som den vedlikeholder instrumentets spillbarhet. Suspendert av strengene, frigjør luftfukteren fuktighet jevnlig og sakte på innsiden av din gitar, men likevel berører den aldri gitarens kropp.

 

Vedlikeholding av luftfukteren er så enkelt som å fukte svampen når den blir tørr. Hvor ofte du må fylle på med fuktighet i svampen varierer fra gitar til gitar, ettersom hvor tørt det er og gitarens omstendigheter. Dette systemet fungerer best ved å legge gitaren i en bag/eske med dette systemet inni, hvis dette ikke gjøres vil luftfukteren tilføre fuktighet i hele rommet.

 

Slik Gjøres Det:
 1. Ta av lokket på toppen av luftfukteren, ta ut og fukt svampen.
 2. legg inn svampen og sett på lokket.
 3. Plasser luftfukteren i lydhullet imellom de to midterste strengene på gitaren.