PLANET WAVES PW-HPK-01

Humidity Control System

6 på lager
Varenr: 370794507050
  • 6Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Gitar/ Bass

 

 

Hva slags gitar er du ute etter, skal den være elektrisk, akustisk, eller kanskje en med nylonstrenger? Hos oss finner du gitaren og utstyret du måtte trenge! Vi har et bredt utvalg gitarer og tilbehør og fører varer fra Yamaha, Fender, Gibson, Epiphone, Marshall, ESP, Ibanez, Alhambra, Martin, Morgan, Danelectro, Vox, Blackstar, Ernie Ball, Cleartone, Dáddario, Dunlop og mange mange fler. Alle gitarer som går ut fra vår butikk blir gått over av en gitar-tekniker så vi er sikre på at du får et godt og riktig justert instrument. 

Underkategorier

Akustisk gitar 

Elektrisk gitar

Bass gitar

Bluegrass instrumenter

Forsterker

Effekter

Tilbehør

D'addario og Boveda leverer autoriteten innenfor fukting av instrumenter. Som det eneste automatiske, to-veis fuktighetssystemet i verden, er dette noe av det letteste du gjør for å holde gitarene dine i tipp topp stand.

Systemet jobber konstant med å oppnå 45-50% relativ luftfuktighet, både ved å tilføye og trekke ut fuktighet i luften rundt. Du slipper altså fuktighetsmålere og en hel del hodebry, ettersom en gitar som holder seg stabilt trenger mindre vedlikehold.

Systemet kommer med tre fuktighetsposer og en myk beholder for å skåne finishen på instrumentet ditt. Posene varer alt fra 2 til 6 måneder og bør alltid oppbevares i et lukket miljø (f.eks. en gitarkasse, eller produktinnpakningen).