Roland EC-10M

Mic processor for acoustic cajon

0 på lager
Varenr: EC-10M
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

EC-10M ELCajon Mic Processor er en helt unik og innovativ prosessor designet for akustisk cajon, kompakt og med mulighet for batteridrift. EC-10M plukker opp cajonens akustiske lyd med en medfølgende clip-on kondensatormikrofon, som også kan trigge et bredt utvalg elektroniske lyder. Disse kan legges til som ”layers” for den akustiske lyden. Du kan sende både akustisk og elektronisk lyd til en forsterker eller PA, som gir deg full kontroll over scenelyden din. Det er mulig å lage perkusjonsfraser med den innebygde looperen, og du kan spille ekstra lyder med integrerte A/B foot pads –eller kick trigger pedaler (opsjon). Uansett hvor du spiller, vil EC-10M gi din akustiske cajon en ny verden av uttrykksmuligheter.
Det er enkelt å ta dine akustiske cajon-opptredener til nye høyder med EC-10M. Bare sett clip-on mikrofonen til instrumentets lydhull, så kan du starte å ”doble” den akustiske lyden med EC-10Ms elektroniske, for å lage unike hybridlyder. De 16 lydsettene inneholder perkusjonslyder som tamburin, surdo, splash cymbal og mye mer, i tillegg til akustisk skarptromme og den berømte TR-808 skarpen. Cajon-lyder med klang er også lagt inn, slik at du kan forsterke din akustiske cajons med feit studiolyd.

EC-10M senser på intelligent vis om mikrofonen plukker opp lyd fra toppen eller sidene av cajonen, og gir deg mulighet for å trigge ulike elektroniske trommelyder for hver av disse områdene. Dette gjør at du kan bruke ulike EC-10M lyder med din sedvanlige cajon-teknikk, du trenger ikke endre spillingen din på noen måte.

I tillegg til separat lydtrigging på cajonens topp og side, har hver av de 16 lydsettene i EC-10M to elektroniske lyder. Disse er tildelt den innebygde A/B Foot padden, og kan trigges med foten mens du spiller. Om du foretrekker mer ”solid” følelse, kan du koble til en eller to Roland Kick Trigger pedaler*(KT-10, KT-9 eller KD-7) for å trigge disse lydene.

Den kompakte EC-10M kan brukes overalt. Den veier bare 500 g og drives på fire AAA batterier. Den medfølgende clip-on kondensatormikrofonen er liten og praktisk, og eliminerer behovet for et mikrofonstativ som tar mye plass på scenen. Med sitt lille fotavtrykk, vil EC-10M få plass på selv de aller minste scener.

I tillegg til å være en lydmodul for elektroniske lyder, fungerer EC-10M også som mikrofonpreamp for clip-on mikrofonen, og gjør at du sende den akustiske og de ”layerede” lydene ut gjennom en forsterker eller PA. Du kan sende lydene på to separate utganger, eller mikse dem sammen på en. Med EC-10M er det enkelt å oppnå kraftig cajon-lyd på alle gigger, enten du spiller på gata eller i de største konsertscenene.

EC-10M har en innebygget looper* for de elektroniske lydene. Denne lar deg lage et perkussivt komp for den akustiske cajonen, eller for å jamme med et annet instrument. Looperen kontrolleres ved å bruke A/B foot pads, og du kan bruke elektroniske lyder trigget fra cajonen og eksterne pedaler i dine loops. Når du skifter lydsett mens du spiller, blir lyden i loopen også endret. Denne kule funksjonen vil endre dine akustiske cajon-opptredener for alltid!