KRK V8S4

Pris pr stk

7 på lager
Varenr: 1771218
7 På leverandørlager (sendes innen 24 timer)
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

V-serie 8 omfatter 14 valgbare EQ-innstillinger for å sikre riktig oppsett for romakustikk og plassering, samt smak og individuelle preferanser. KRK sitt designteam har møysommelig modellert og analysert hundrevis av monitorplasseringer og forskjelling akustiske situasjoner for å sikre at KRK leverer det mest nyttige verktøy med minimale justeringer.


KRK V8 er en to-veis, full-range studio referansemonitor med profesjonell ytelse og nøyaktighet for opptak, miksing og mastering.

Den har en 1" KRK designet Kevlar diskant og 8" lettvekt  KRK-designet vevd Kevlar woofer. Ved hjelp av Kevlar for både bass og diskant gir disse KRK monitorene deg ekstremt glatt mellomton definisjon uten fargelegging og uberørte high-end med stram, kontrollert low-end, samt et bredt sweet spot. En 85W KRK bi-amped klasse-D forsterker gir overlegen forbigående hastighet og opp til 110 dB SPL. KRK's optimalisert front-portet bassreflekskabinett utformingen unngår grensekobling for å gi fleksibilitet i rommet posisjonering