Roland BK-5(E)

Keyboard med auto-akkompagnement

1 på lager
Varenr: BK-5(E)
  • 1Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Ett keyboard, én keyboardist... Med BK-5 planter Roland enda en stolt milepæl innen arrangementskeboardets historie. BK-5 gir deg nye lyder med høy kvalitet kombinert med god brukervennlighet  og avanserte muligheter. Det er den perfekte partneren for alle one-man-bands, både proffe og amatører.

Lydgenerator
BK-5 er forsynt med den helt nye Roland lydprosessoren som er pakket med over 1.100 fantastiske lyder og dusinvis av tromme og perkusjons oppsett. Instrumentet kan håndtere 128 stemmer samtidig, og er kompatibel med en rekke formater bl.a. GM2, GS og XG Lite. Gi BK-5 en standard MIDI fil, spenn fast sikkerhetsselen og gjør deg klar til å spille med et fantastisk band.

Kreativ Kontroll
Utover å spille av MIDI filer med den interne lydgeneratoren kan BK-5 også spille av og redigere audio-filer. Spill av MP3 eller WAV filer via USB og bruk de interne kontrollmuligheter til å endre toneleie og tempo slik at det passer best til din vokal eller spillestil. Du kan også bruke BK-5’s Center Cancel funksjon, og på den måten minimere vokalen på eksisterende sanger slik at du får karaoke-aktige syng-med spor.

USB kompatibilitet
For å utvide BK-5’s kompatibilitet finnes det en USB-port slik at man kan tilkoble en standard USB-minnepenn eller en ekstern USB harddisk med egen strømforsyning. Du kan da spille av, redigere eller lagre musikkfiler. Du kan også bruke USB-porten til å spille inn din opptreden som audio-fil (WAV, 44.1 kHz/16-bit linear format) for deretter brenne din egen CD-plate ved hjelp av en eksterne datamaskin.

Video kompatibilitet
BK-5’s sammensatte video-output kan koples til en ekstern monitor, noe som gjør det mulig for publikum eller andre musikere på scenen å følge med i teksten og notene på den sang som spilles. Gjør ditt show til en multimedia-opplevelse.