Yamaha CLP675B

Sort digitalpiano

3 på lager
Varenr: CLP675B
3 På leverandørlager (sendes innen 24 timer)
  • 0Butikk Sandvika
  • 0Butikk Strømmen
  • 0Sentrallager 1
  • 0Sentrallager 2
Produktinfo

Yamaha CLP675 er en helt ny pianomodell lansert april 2017. Den er etterfølgeren til CLP575 og har mange forbedringer fra sin forgjenger. Den kanskje viktigste forbedringen er oppgradert VRM (virtual response modelling), oppgraderte tangenter og bluetooth-tilkobling. Kort fortalt simuleres strengekarakteristikken for alle de 88 tonene på pianoet kontinuertlig, og både demperpedalen, samklanger, overtoner, klangbunn, timing og anslagstype gir en utrolig naturtro respons. VRM ble introdusert på flaggskipmodellen av forrige generasjons pianoer, men nå har CLP675 fått en forbedret og enda mer moderne versjon av funksjonen. Andre funksjoner er binaural sampling, piano room, flere lyder, Duo-funksjon og 20 innebygde rytmer.

 

 

Nå får du den glassklare lyden av et høykvalitets Yamaha CFX Concert grand flygel og de myke, varme tonene av et Bösendorfer Imperial i et praktig hendig digitalpiano. De nye Grandtouch tangentene er svært likt et akustisk flygel å spille på med tretangenter, syntetisk elfenben og syntetisk ibenholt i høy kvalitet. Hver eneste tangent er individuelt vektet for perfekt spillemotstand. Selv demperpedalen er gjennomarbeidet og forbedret til perfeksjon. Nærmere et ekte flygel kommer du ikke i et så kompakt format.

 

 

Totalt er det 36 forskjellige lyder å velge blant. I tillegg til de tidligere nevnte CFX og Bösendorfer-lydene kan du velge mellom elektrisk piano, harpsichord, strykere og orgel mm. Du kan også bruke to lyder samtidig dersom du ønsker å kombinere f.eks piano og strykere. Split-funksjon er naturligvis også inkludert hvis du ønsker forskjellige instrumenter i hver hånd. Ønsker du å dele opp klaviaturet for å spille 4-hendig i samme oktav gjøres det enkelt med den nye duo-funksjonen, og man kan til og med ha hver sin sustain-pedal. Med justerbar romklang kan du tilpasse lyden til rommet du spiller i og lydbildet du selv ønsker. Den nye Piano Room-funksjonen lar deg enkelt endre karakteristikken til pianoet slik at det låter optimalt uansett hvor det står plassert. Til og med hvor åpent lokket er på flygellyden, størrelsen på klangbunnen eller karakteristikken til aliqoutstrengene i diskantregisteret kan tilpasses.

 

Et viktig argument for mange av våre kunder er at de ønsker å øve lydløst, og det kan du selvfølgelig gjøre med denne modellen. Det er faktisk utgang for 2 hodetelefonsett så man kan spille lydløst sammen med en pianolærer eller venn. Når du bruker hodetelefoner har Yamaha sørget for å gjøre lydopptakene med binaural sampling. Det vil si at ørene dine vil oppfatte stereo-bildet fra et ekte flygel med strenger slik det høres ut når du sitter foran det. Når du har øvd tilstrekkelig kan du også nyte lyden i det nyutviklede høyttalersystemet på 2x105W med 2x16cm basseelementer, 2x8cm mellomtoneelementer og 2x 5cm diskantelementer. Med intelligent acoustic Optimizer tilpasser pianoet lydgjengivelsen og balansen mellom bass, mellomtone og diskant opp mot hvordan øret ditt hører frekvenser på forskjellige volumnivåer. I tillegg til det naturlige stereobildet i et akustisk flygel får du også key off samples og damper resonanse som sørger for naturtro lydgjengivelse når du bruker dempepedalen. Strengeresonansen er også hensyntatt, så dette er virkelig avansert simulering som respondere på din spillestil. Polyfonien er på pianoet er hele 256 toner som sørger for at du kan spille raskt og avansert med sustainpedal og fortsatt ha haugevis av simuleringskraft til overs så pianoet kan gjengi alle nyanser.

 

 

Digitale pianoer har rett og slett beveget seg langt forbi kvaliteten man kan forvente av et akustisk piano i samme prisklasse, samtidig som man får fordelene med et vedlikeholdsfritt instrument som ikke trenger stemming, kan stå mot kalde yttervegger og kan øves på helt lydløst. Du kan til og med bruke det som stereoanlegg på grunn av de kraftige og gode høyttalerne. CLP675 har trådløs bluetooth-tilkobling for avspilling av musikk enten du bruker pianoet som stereoanlegg eller ønsker backingtracks mens du øver.


Spesifikasjoner:
Bredde:  1461 mm
Høyde:  927 mm
Dybde:  459 mm
Vekt: 69 kg (polert finish: 71 kg)

 

 

Tillegg info

Pianoet har en 16-spors opptaker og lagringskapasitet på inntil 250 sanger. Det er nyttig enten du ønsker å øve inn en hånd av gangen på et stykke eller du vil lage store komposisjoner med mange instrumenter samtidig . Dersom du ønsker å ta opp flere enn 16 spor eller vil bruke opplæringsprogrammer kan du enkelt og greit koble pianoet til PC/mac med en USB-kabel for utvidet funksjonalitet. Innebygget i pianoet har du en pianoskole som tar for seg 303 sanger og øvelser. Du kan også lagre opptakene dine på minnepinne i fullkvalitets .wav-format. Bare ta kontakt med oss på Backstage Musikk for hjelp dersom du ønsker tips til programvare eller bruk av disse funksjonene.

 

Yamaha CLP675 kommer i Black Walnut (sort), Rosewood (mørkt treverk), Dark walnut (mørk valnøttfarge), White Ash (lyst treverk) og hvit. Dersom du vil ha en mer eksklusiv finish får du den også i Polished Ebony (PE - Polert sort). De øvrige spesifikasjonene er like, men man betaler noe mer for å få den i eksklusiv lakkert utgave. Vi kommer til å ha CLP-serien til Yamaha utstilt i alle Backstage Musikk-butikker i de flestedisse fargene.

 

Den nye CLP 600-serien er bygget på 125års erfaring med akustiske pianoer og 34 års erfaring med Clavinova digitalpiano. Yamaha har utviklet disse modellene kontinuerlig og fremgangen har vært ekstrem. Som de fleste andre områder innen teknologi har prisene gått ned og kvaliteten forbedret seg forbi det man skulle tro var mulig. Den kvaliteten man finner i disse pianoen er mye av grunnen til at vår egen Backstage Musikkskole underviser selv våre mest avanserte elever på Clavinova-pianoer.

 

Antall tangenter: 88
Type tangenter: Grandtouch-tangenter - Syntetisk ibenholt og elfenben med escapement
Anslagsfølsomhet: Hard2/Hard1/Medium/Soft2/Soft1/Fixed
Antall pedaler 3
Half Pedal:  Ja
Funksjoner:  Sustain (Switch), Sustain Continously, Sostenuto, Soft, Expression, Pitch Bend Up, Pitch Bend Down, Rotary Speed, Vibe Rotor, Song Play/Pause
Tangentdeksel: Uttrekkbart
Notestativ: Ja
Noteholder: Ja

Pianolyder  Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial, CFX Binaural Sampling
Binaural Sampling : Ja
Key-off Samplles : Ja
Strengeresonnans:  Ja
Demperresonnans: Ja
VRM: Ja
Polyfoni:  256 toner
Antall lyder: 36

Typer romklang:  6
Typer chorus: 3
Brilliance: 7
Master-effekter: 11
Intelligent Acoustic Control (IAC): Ja
Stereophonic Optimizer: Ja
Dual/Layers-funksjon:  Ja
Split-funksjon: Ja
Duo-funksjon: Ja

Antall sanger: 50 Pianosanger, 19 Demolåter, 303 undervisningsanger
Opptakskapasitet: 250 sanger, 16 spor
Kompatible Dataformat:  Playback  SMF (Format 0, Format 1)
Opptaksformat:  SMF (Format 0)

Metronom:  Ja
Tempovalg: 5 - 500
Transponering: inntil 12 halvtoner (1 oktav) nedover og 12 halvtoner oppover
Justerbart stemming  414.8 Hz til 466.8 Hz (440 standard)
Skalatyper: 7
Piano room: Ja
Rytmer: 20


Hodetelefoner: Standard stor stereo jack-plugg (2 stk)
Aux-lydtilkobling
Bluetooth: Ja
USB TO HOST:  Ja
Forsterkere:  105 W x 2
Høyttalere:  16cm x 2 + 8cm x 2 + 5cm x2
Acoustic Optimizer:  ja
Automatisk strømavstengning: Ja (30 min uten bruk)

Medfølgende tilbehør:  Brukermanual (engelsk), “50 Classical Music Masterpieces” (spillebok), Hurtigguide (engelsk), Strømadapter, Strømledning.